18 päivää
Kesto
1/3
Vaikeus
USA
Paikka
4000 km
Etäisyys

Historic Route 66, Westbound & Eastbound.

Liity yhteen Amerikan tunnetuimmista matkoista, – Route 66, joka myös kutsutaan “Mother Road”. Matka kulkee Chicagosta – Los Angelesiin (ajamme myös Los Angelesista – Chicagoon) ja saat kokea kaiken, mitä yhdistät Amerikan tällä opastetulla monimutkaisella matkalla vuokra-autolla tai moottoripyörällä.

Viehättävät pikkukaupungit jotka eivät koskaan nuku, preeria niin pitkälle kuin silmä näkee, pienet paikalliset ravintolat, joissa tarjoillaan suuria hampurilaisia ​​(joita löydät vain täältä Amerikasta), upeat maisemat ja ihanat maantiet.

Route 66 ulottuu jopa 4000 km Chicagosta – Los Angelesiin, tarkemmin Grant Parkista (Chicago) Santa Monicaan (Los Angeles). Reitti kulkee kahdeksan osavaltion läpi: Illinois, Missouri, Kansas, Oklahoma, Texas, New Mexico, Arizona ja Kalifornia.

Tervetuloa kokemaan Route 66!

LÄHTÖ/PALAUTUSPAIKKA       Chicago/ORD – Los Angeles/LAX (Westbound)Los Angeles/LAX – Chicago/ORD (Eastbound)
LÄHTÖAIKA SUOMESTA  Saavu vähintään kaksi tuntia ennen lentoa. 
KIERTOOPAS KIELI     
SISÄLTYY
MP tai autojen vuokraus Lentoliput päälentokentältä
MP polttoaine ja öljy Monikielinen Matkanjohtaja
Seuraaja-auto Pääsylippu kansallispuistoihin
Matkakirja reitin kuvauksella Kuljetus vuokraamolle
Hotelli/motelli +2/3 tähteä Kypärän vuokraus
Kuvia kiertueelta T-paita ja buff
Loss Damage Waiver MC State minimum SLI insurance
EI SISÄLLY
Valinnaiset nähtävyydet
Ruokaa ja juomia
Vakuutusten päivitykset
Kaikki mitä ei ole mainittu yllä olevassa “Sisältyy” -kohdassa

“Me JoyRidesissa uskomme, että hyvät kokemukset ja sosiaalinen yhteisö ovat ainakin yhtä tärkeitä kuin ajaminen. Tavoitteenamme on täyttää matkalaukkua mahdollisimman monilla positiivisilla muistoilla, jotta matkustajat matkusta kotiin isolla hymyllä. Ja ystävien kanssa, joita sinulla ei ollut ennen lähtöä.”

1

Päivä 1: Saapuminen Chicago

Kun kaikki ovat kirjautuneet sisään ja saapuneet huoneisiinsa, tapaamme tervetuliaiskokouksessa missä on virvokkeita ja jossa osallistujat ja oppaat esittelemme itsemme toisillemme. Ilta on tarkoitettu tutustumaan toisiinsa vähän ja tapaamme illalliselle todella amerikkalaisella tavalla. Ne, jotka eivät ole väsyneitä pitkän matkan jälkeen, voivat mennä paikallisiin baariin hotellin lähellä.

2

Päivä 2: Chicago - The Windy City

(Seikkailupäivä)

Tervetuloa jännittävään seikkailupäivään tutustumaan Chicagoon!

Chicagon historia on rikas (mukaan lukien Al Capone ja elokuva “The Untouchables”), ja se on Illinoisin osavaltion suurin kaupunki ja myös Amerikan kolmanneksi suurin kaupunki. Kaupunki ulottuu noin 35 mailia Michigan-järven lounaisosaa pitkin, ja sen keskustan ytimessä on noin 3 miljoonaa asukasta sekä yli 12 miljoonaa asukasta, jos otat mukaan kaikki Chicagon kaupunginosat. Aloitamme päivän tietokokouksella matkasi historiallisesta Route 66 ja oleskelustasi Chicagossa.

Käymme läpi myös käytännön tietoa ja valmisteluja Mc / autonvuokrauksesta. Sen jälkeen nähtävyyksemme Chicagossa alkaa käymällä Willis Towerissa, joka on maailman yhdeksänneksi suurin rakennus. Sitten suunnataan Adams Streetiin ryhmäkuvan saamiseksi Route 66: n alussa. Jatkamme sitten tutkimusta, mitä Chicagossa on tarjottavanaan.

Illalla kokoamme ja siirrymme Chicagon kuuluisimpaan bluesiklubiin, Kingston Minesiin (ehkä myös Buddy Guy’s). Se on hyvin vanha klubi, jolla on rikas historia. Tunnettuja ja vähemmän tunnettuja bluesitaiteilijoita soittaa jatkuvasti yhdestä olemassa kahdesta esiintymislavallta. Tätä kokemusta suosittelemme. Yhteinen kuljetus takaisin hotelliin järjestetään keskiyön jälkeen.

3

Päivä 3: Chicago - Milwaukee - Chicago

(Seikkailupäivä)

Ajamme Milwaukeen (minibussilla), missä uusi ja erittäin mielenkiintoinen Harley-Davidson museo on. Tässä on koko tarina Harley-Davidsonista ja ensimmäisistä uusimmille moottoripyörille. Tässä on jokaiselle jotakin ja mahdollisuus viettää suurin osa päivästä.

Syömme “Biker lunch” museossa ennen ajamista paikallisen Harley-Davidson -jälleenmyyjän (esim. House of Harley) luo, joten ne, jotka haluavat / tarvitsevat täydentää laitteitaan, voivat tehdä niin. Päivän päättelemme ajamalla vuokrausyrityksiin, joissa noutamme ajoneuvomme. Tilaamasi auto tai moottoripyörä on valmis ja kaikki tarvittavat vakuutukset ovat mukana.

4

Päivä 4: Chicago - Springfield

(Ajopäivä 1: 307 km)

Tämä on päivä, jolloin aloitamme Route 66 seikkailun!

Kun kaikki ovat valmiita moottoripyörillä, aloitamme 400 mailin matkan ja ajamme Route 66: lla. Chicago katoaa takanamme, kun suunnamme länteen ainutlaatuisella seikkailulla, joka on täynnä historiaa, kokemuksia ja paljon hauskaa. Ensimmäinen pysähdyspaikkamme on Joiletissa, joka on Blues Brothersin kotikaupunki, sen jälkeen Wilmington ja “The Gemini Giant”.

Jatkamme matkaa Route 66 pitkin Pontiaciin ja ohitamme Odellin vanhan huoltoaseman (joka on hyvä esimerkki monista vanhoista vuorokauden ympäri olevista asemista) ennen saapumistaan Springfieldiin, joka on tämän päivän vaihekohta.

5

Päivä 5: Springfield - St. Roberts

(Ajopäivä 2: 366 km)

Tämä on päivä, jossa on monia todella perinteisiä Route 66 retkiä ja upeita luontoelämyksiä. Monet pienet kaupungit, vanhat kaupungit ja historialliset Route 66 paikat. Ensimmäinen pysäkki on Mt. Olive ja yksi vanha Route 66 huoltoasema. Sitten jatkamme Hameliin, jossa pidämme tauon pienessä perinteisessä Route 66 ravintolassa ja nautimme auringosta ulkona.

Jatkamme matkaa useiden pienten kaupunkien läpi St. Louisiin asti, missä ajamme katsomaan yhtä kuuluisimmista maamerkeistä Amerikassa; The Gateway Arch. “Arch” on muistomerkki, joka on pystytetty kunnioittamaan pioneereja, jotka menivät länteen ja voidaan nähdä 6 km: n etäisyydellä. St. Louis on jo pitkään ollut sivilisaation viimeinen etupostina, ja todellisina pioneereina lopetamme kiinnittävän huomiota “Archiin”. Suurkaupunkiliikenteen ja kymmenien liikennevalojen välttämiseksi ajamme kaupungin keskustan ulkopuolella, mutta pieneen kaupunkiin St. Louisiin ulkopuolelle, jossa lounastamme kodikkaassa kahvilassa.

Kun olemme täyttäneet vatsamme, jatkamme Route 66 seikkailuamme ja ajamme kohti upeaa Ozarks vuoristomaisemaa, joka on yksi kauneimmista Route 66: n varrella. Pidä kamerasi valmiina!

Seuraava pysähdyspaikka on Stantonin ja Jesse Jamesin museo Meramec Mines:issa, jossa meillä on mahdollisuus päästä luoliin, joissa Jesse ja hänen joukkonsa piilottivat kaikki ryöstösaaliit jotka he olivat varastaneet monien ratsioidensa aikana. Täällä vietämme illta ja yö.

6

Päivä 6: St. Roberts - Claremore

(Ajopäivä 3: 381 km/237 miles)

Se on uusi päivä jännittävälle Route 66: lle, joka kulkee kolmen valtion läpi; Missouri, Kansas ja Oklahoma. Ajamme Amerikan sydämen läpi ja se tarjoaa monia erilaisia ​​kokemuksia ja vaikutelmia. Se oli myös alun perin Route 66.

Päivän ensimmäinen pysäkki on Lebanonin kaupungissa, josta katsomme legendaarista Motel Route 66: ta (Munger Moss Motel). Sitten jatkamme Springfieldiin (MO), presidentti Abraham Lincolnin kotikaupunkiin, jossa pidämme tauon. Jatkamme perinteiseen Route 66 asemalle; Gay Parita Sinclair, joka saa tänään vain tulojaan lahjoituksista ja Route 66 -muistoesineiden myynnistä. Omistaja Gary Turner (Route 66: n mukavin mies) tarjoilee yleensä tuoretta melonia, joka maistuu hyvältä moottoripyörillä istumisen jälkeen. Jatkamme Joplinin ohi, sitten se on “Welcome Kansas”. Matka Kansasin läpi reitillä “Route 66” on hyvin lyhyt, vain noin 31 km. Pysähdymme tunnettujen “4 Women on the Route” ja “Marsh Rainbow Arch Bridge” ja nautimme historiallisesta tunnelmasta ennen kuin jatkamme Baxter Springsiin ja Oklahomaan.

Oklahoma on osavaltio, joka on säilyttänyt suurimman osan alkuperäisestä Route 66: stä (voit ajaa yhteensä noin 633 km), ja Oklahoman asukkaat käyttävät tällä hetkellä eniten Route 66: ta, koska suuri osa uudesta Interstate 44: stä on maksullinen tie. Justin Oklahomassa ihmiset alkoivat käyttää termiä “Mother Road”.

Oklahoma on myös tila, jossa maisema muuttuu rehevästä kuivan. Ajamme useiden pienten kaupunkien läpi ennen kuin saavutamme viimeisen pysäkkimme, Claremoren.

7

Päivä 7: Claremore - Weatherford

(Ajopäivä 4: 324 km/312 miles)

Jatkamme Route 66, pitkin kauniissa ja rehevässä Oklahomassa. Ensimmäinen pysäkki on Tulsa, jossa käymme Route 66 Harley Davidsonissa ja nautimme virvokkeita.

Sitten ajamme Stroudiin, jossa käymme Rock Caféssa. Matka jatkuu monia pieniä ja viihtyisiä Route 66 kaupunkeja pitkin, ja pysähdymme usempia kertoja että saadaan ikuistuttaa muistoja kameralla.Sitten ajamme suoraan Oklahoma Cityyn, jossa syödään lounastamme. Oklahoma City on Yhdysvaltojen 31. suurin kaupunki väestömäärältään, mutta pinta-alaltaan 8. suurin kaupunki..

Kun vatsa on täytetty, jatkamme reittiseikkailuamme. Olemme tulossa Yukoniin, kuuluisan Countryartistin Garth Brooksin kotikaupunkiin. Jatkamme El Renoon, jonka jälkeen ajamme reitin viimeisellä osalla Weatherfordiin, jossa vietämme yön kodikkaassa pienessä hotellissa.

8

Päivä 8: Weatherford - Amarillo

(Ajopäivä 5: 307 km/191 miles)

Tänään on päivä, jolloin muutamme cowboy maisemiin ja Amerikan suurimpaan osavaltioon; Texasiin. Tämä on myös päivä moottoritiellä, koska uusi Interstate 40 sijaitsee alkuperäisellä Route 66: lla Texasissa. Tämä on eräällä lailla “Steak” päivä!

Ensimmäinen pysäkkimme on Elk City, jossa vierailemme National Route 66 museossa, joka kattaa koko ajanjakson 1920-luvulta nykypäivään. Vietämme hyvää aikaa museossa (noin 1 tunti). Täällä voi myös otta yksi erityinen lomakuva, valtavan Route 66 merkin edessä kansallisen Route 66 museon sisäänkäynnin edessä!

Sanoimme hyvästi Oklahomaan ja ajamme sittenTexasiin. Matkalla Amarilloon pysähdymme McLeanissa oikeassa Texas Steak Housessa ja lounastamme. Täällä on mahdollista syödä yhtä maukasta pihviä! Omistaja ostaa kaiken lihan itse parhaan laadun varmistamiseksi. Sitten on suora tie Amarilloon, missä teemme useita hauskoja pysäkkiä. Ensimmäinen pysäkki on Tripps Harley-Davidson ja Cavenders Boot City (iso cowboy ja boot kauppa). Sieltä löydät monia hauskoja ainutlaatuisia cowboy asioita ostoksille kotiin. Sitten ajamme hotellille ja kirjaudumme sisään ennen menemistä toiselle Route 66 legendille: “Big Texan Steakhouse”, jossa voit syödä kuuluisan 2,2 kg pihvin. Ne, jotka onnistuvat syömään koko aterian 60 minuutissa (2,2 kg naudanlihaa, uuniperunoita, salaattia, katkarapu-cocktailia ja voita), saavat koko aterian ilmaiseksi! Monet ovat yrittäneet – useimmat epäonnistuvat. Ennätys on 8 minuuttia ja 52 sekuntia. Otatko sinä ​​haasteen?

7

Päivä 9: Amarillo - Santa Fè

(Ajopäivä 6: 451 km/280 miles)

Se on kuuma ajopäivä cowboy maassa, reitti pitkien tasangon läpi.  Ajamme osaa I-40, koska se sijaitsee vanhan Route 66: n päällä ja sitä ei voida enää ajaa tietyillä alueilla. Ensimmäinen pysäkki on kuuluisa “Caddilac Ranch”, jossa voit allekirjoittaa aivan erityisen taideteoksen. Sitten ajamme Adrianiin, joka on “MidPoint Route 66 US” ja olemme nyt puolivälissä Los Angelesiin. Meillä on kupillinen kahvia paikallisessa MidPoint-ravintolassa ennen lähtöä Texasista, New Mexicon.

Jatkamme Tucumcarille ja käymme “Blue Swallowissa” (Route 66:n ystävällisin motelli). Lounastamme myös Tucumcarissa ennen ajamista Santa Rosaan.

Päivän viimeinen pysäkki on Santa Fe, yksi Amerikan länsirannikon kauneimmista kaupungeista. Santa Fe on kotimme seuraavan kahden yön ajan. Et voi viettää muutama minuutti Santa Fe: n kapeilla kaduilla, kunnes rakastat kaupunkia ja ihmisiä!

10

Päivä 10: Santa Fè

(Seikkailupäivä)

Olemme ajaneet yli puolimatkaa Route 66 seikkailumme ja otamme päivän tauon ladataksesi akkuja ja kokea enemmän hämmästyttävästä Santa Fe: stä. Kaupunki on korkealla “Sagra de Cristo” vuoristoalueella, ja siellä on runsaasti Espanjan ja Amerikan- Intiaani historiaa ja kulttuuria. Ainutlaatuinen sekoitus, joka näkyy paikallisessa taiteessa ja arkkitehtuurissa.

Vietät päivän haluamallasi tavalla. Voit rentoutua hotellin uima altaan äärellä, nauttia monista taidegallerioista tai opastetusta vuorikierroksesta. Voit myös ostaa paikallista taidetta ja muita asioita paikallisilta markkinoilta. Muista kokeilla “The Geen Chili Stew”, josta on tullut yksi vieraidemme suosikkeja. Santa Fe: n keittiö on kuuluisa ruoastaan.

11

Päivä 11: Santa Fè - Gallup

(Ajopäivä 7: 363 km/199 miles)

Muutamme Cowboylandista Intianii alueelle. Se on tapahtumarikas päivä, jolla ajamme läpi maan, jota intianiit ovat eläneet ja käyttäneet vuosisatojen aikana. Aloitamme ajamalla pieniä käämityksiä ja hauskoja teitä Madridiin, missä elokuva “Wild Hogs”, John Travoltan kanssa kuvattiin. Sitten ajamme aivan Alburquerquen ulkopuolella, missä lounastamme.

Suuntaamme suoraan Acoma Sky Cityyn, joka on Acoma-intiaanien pyhä kylä, joka sijaitsee mäen “Mesa” (vuorenmuodostelma) yläosassa. Pysäköimme Acoma-museossa, josta ostamme lippuja ja noutamme bussilla kuljetettavaksi pyhään kylään (omalla sinne on kielletty). Yläosassa meidän on pysyttävä yhdessä ryhmässä ja lähellä opasta. Siellä on myös mahdollisuus ostaa käsintehtyjä intiaanien taidetta. Päivän päättelemme ajamalla Gallup:ille.

12

Päivä 12: Gallup - Williams

(Ajopäivä 8: 390 km/244 miles)

Tämä tulee olemaan autiomaassa ajamisen ja erinomaisten luonnollisten kokemusten päivä. Ajamme ensin Navajon ja Apachen alueelle Petrified Forrestiin (kivettynyt metsä) ja Painted Forest.Onko se kallio vai metsä? Onko hiekka maalattu? Ajamme läpi tämän fantastisen luonnonsuojelualueen, joka on elämän muisto. Sitten jatkamme Holbrookiin ja Winslowiin, missä pysähdymme “nurkkaan”. Jokainen, joka on Eagles-fani, tietää mitä “Seiso nurkassa Winslow Arizonassa” tarkoittaa. Meillä on myös lounas siellä.

Kun verensokeritasot on säädetty, kiertue jatkuu Route 66 pitkin Williamsiin, joka on melko pieni kaupunki, jossa on paljon vierailun arvoisia matkamuistomyymälöitä. Täällä vietämme myös yön.

13

Päivä 13: Williams - Grand Canyon - Williams

(Ajopäivä 9: 433 km/271 miles)

Tämä päivä alkaa ja päättyy Williamsiin, mutta vasta, kun olemme olleet kiertueen suurimmalla kohokohdilla: Grand Canyon! Aivan “sisäänkäynnin alueen” edessä on helikopteritukikohtaa , joka on tämän päivän ensimmäinen pysäkki. Niillä, jotka ovat tilanneet helikopterikierroksen, on kokemusta, jota he eivät unohda. Ilmassa kelluvuus yhden maailman seitsemästä ihmeestä on ehdottoman maagista.

Helikopterimatkan jälkeen ajamme lyhyen matkan päässä seikkailukeskukseen, jossa näemme maailman katsotuin I Max-elokuva. Elokuvan katselu tuntuu melkein siltä kuin se olisi Grand Canyonin sisällä. Meillä on lounas ennen kuin ajamme itse Grand Canyoniin, josta otamme tämän vuoden lomakuva! Sitten ajamme takaisin Williamsin ja vietämme yön.

14

Päivä 14: Williams - Las Vegas

(Ajopäivä 10: 466 km/289 miles)

Tämä on autiomaassa ajamisen ja upeiden luontoelämyksien päivä. Ensimmäinen pysäkki on Hackberry, jossa pysähdymme pieneen perinteiseen Route 66 asemalle, joka on täynnä historiaa, aivankuin haettu vanhasta elokuvasta. Sitten risteillän Oatmaniin, vanha länkkärikylä, jonka kaksi kullankaivajaa perustivat vuonna 1915. Oatmaniin suuntautuva reitti koostuu eri korkeilla olevista teistä, joista löytyy vuoria ja autiomaisemaa.

Varo aaseja ja laittomia cowboyja Oatmanissa! Sitten ajamme suoraan Las Vegasiin ja jos lämpötila sallii, ajamme “The Strip”. Suurin osa ihmisistä on todennäköisesti hieman väsyneitä ja kuluneita tämän päivän autiomaassa, mutta tapaamme illallisen ennen iltaa. Tervetuloa upeaan Vegasiin!

15

Päivä 15: Las Vegas

(Seikkailupäivä)

Nauti! Nyt olemme yhdessä maailman hauskeimmista ja hämmästyttävimmistä kaupungeista, The City of sin”. Kaupunki, jossa on kaikkea, upeita rakennuksia, ainutlaatuisia esityksiä, kasinot ja kaikenlaista viihdettä. Vegas ei ole koskaan tylsää! Päivä on vapaa tutustua kaupunkiin ja se on kävelymatkan päässä useimmista nähtävyyksistä.

Suosittelemme kiertomatkaa kautta Caesars Palace, Bellagio, MGM, Stardust, Treasure Island, The Venetian, Mirage ja Wyatt sekä The Fashion Show Mall (yli 200 kauppaa). Miragessa voit seurata tulivuorenpurkausta 15 minuutin välein illalla. Silloin puutarha muuttuu paloesitykseksi. Bellagion ulkopuolella sijaitseva vesiesitys on myös muisto elämässä.

16

Päivä 16: Las Vegas - Los Angeles

(Ajopäivä 11: 452 km/280 miles)

Tänä päivänä ajamme isossa kaupungissa, moottoritiellä ja autiomaassa ja tullee olemaan erittäin kuuma. Siksi suosittelemme ajamista jäähdytysliivillä, mikä helpottaa lämmön kestämistä. Meillä on aamiainen ja sitten ajamme “The Strip” ja otamme ryhmäkuvan kuuluisalla “Welcome to Las Vegas” merkillä.

Sitten suunnaamme Los Angelesiin, oleskelemme Calico Ghost Townissa ja lounastamme Barstowissa. Jälkeenpäin ajamme suoraan LA: in, jossa palautamme moottoripyörät / autot.

17

Päivä 17: Universal Studios & Hollywood

(Seikkailupäivä)

Ne, jotka ovat tilanneet liput Universal Studioon, kokoontuvat hotellin eteen ja menevät sinne yhdessä. Täällä on paljon jännittävää ja hauskaa kokea. Jokainen menee niin kuin haluaa ja on helppo löytää. Sisäänpääsy kaikkiin kokemuksiin sisältyy pääsylippuun, mutta pitkien jonojen välttämiseksi suosittelemme ostamaan yksi “fastpass”.

Iltapäivällä suunnataan alas Hollywood Boulevardille ja “Walk of fame” kadulle. Jalkakäytävillä on yli 2500 nimettyjä pronssitähtiä kuuluisten taiteilijoiden, elokuvatähtien

jne. Voidaan lisätä, että se on erittäin vilkas bulevardia pitkin ja sieltä voit nähdä kuuluisan Hollywood merkin. Tänä iltana meillä on yhdessä mukava jäähyväisillallinen, jossa me teemme yhteenvedon ja pohdimme kiertomatkaa ja kaikki kokemukset jotka meillä oli yhdessä.

18

Päivä 18: Venice Beach/Santa Monica Pier - Lähtö Los Angelesista

(Seikkailupäivä)

Lähetään hotellissta ja ajamme Santa Monica Pier:in, loppuun asti, eli alkuperäisen Route 66:n “The end” ja otamme viimeisen ryhmäkuvan. Tänä päivänä saat kokea LA: n sen parhaalta puolelta, kuten Santa Monica Beach / Pier, jonka olet todennäköisesti nähnyt monissa sarjoissa ja elokuvissa. Sitten menemme ylös ja pitkin Venice Beach, joka on harvinainen värikäs kokemus. Täällä taiteilijat, katumuusikot, hipit, kehonrakentajat, rullaluistelijat, rullalautailijat jne kaikki kokoontuvat näyttelyyn. Kävelyn varrella on lukemattomia katukauppiaita ja hauskoja pikkukauppoja.

Täällä meillä on myös lounas yhdessä. Sanoimme hyvästi Route 66: lle, Los Angelesille, ja otamme bussi lentokentälle ja lento kotiin.

Huom:
Aikaeron takia Euroopasta saapuvat matkustajat saapuvat kotiin päivämäärä / päivä Yhdysvaltain lähdön jälkeen.

Myös: Tämä ohjelma tarjoaa ohjeita aktiviteetteille ja kokemuksiin, joihin saatat olla mukana kiertueen aikana. Poikkeamia voi esiintyä, mutta takaamme, että ammattitaitoiset oppaat tekevät parhaansa suorittaaksesi koko ohjelman kuvatulla tavalla. Tämä niin pitkälle kuin mahdollista ja olosuhteisiin, joihin voimme vaikuttaa. Pyrimme jatkuvasti parantamaan ohjelmaa, joten voit saada positiivisia yllätyksiä.

1

Day 1: Departure - Arrival Los Angeles

When all tour participants have arrived, we meet for a welcome meeting and refreshment, with the introduction of all tour participants and tour leaders. The evening’s program is getting to know each other and we eat dinner together in true American style. 

Those who are not tired after the long journey may go to a local bar nearby.

2

Day 2: Los Angeles

Today we will explore Santa Monica and Venice Beach. We drive to the fun and world-famous Venice Beach; which you’ve probably seen in many TV-series/movies (Bay Watch, Pacific Blue, Speed, Beverly Hills Cop, Rocky III, etc.). 

Venice Beach is a rare and colorful experience. Here you can experience street performers, street musicians, hippies, bodybuilders (outdoor gym), rollerbladers, skateboarders, etc. showing off. In addition, there are numerous street vendors and fun boutiques selling the strangest things. Venice is anything but boring!

3

Day 3: Los Angeles - Las Vegas

(Driving day 2: 452 km)

This is the day we embark on our Route 66-adventure! When everyone is ready on the bikes, we ride on the 4000 km long Route 66. Los Angeles disappears behind us as we head east for a unique adventure full of history and fun. This day there will be big city-, highway- and desert driving, and it gets very hot.

We, therefore, recommend riding with a hydration/cooling vest, which makes it much easier to cope with the heat. We will start quietly, so everyone gets to adjust to the driving conditions and the temperature. Then there is straight ahead to Las Vegas, and if the heat allows it, we drive “The Strip”. We drive to the hotel, which is in the middle of the strip.

4

Day 4: Las Vegas

(Explorer & fun day)

You are now in one of the most fun cities in the world. The city has everything, stunning buildings, unique shows, casinos, and all kinds of entertainment. Vegas is never boring!

The day is free for your own exploration and it is within walking distance to most of the city sights. We highly recommend visiting Caesars Palace, Bellagio, MGM, Stardust, Treasure Island, The Venetian, Mirage, and Wyatt. In the evening you will be able to watch volcanic eruptions every 15 minutes at the Mirage. The garden is transformed into a flame show. Inside the casino, you will find rare white tigers. The water show outside the Bellagio is also a memory for life. Remember: wear sunscreen and good shoes, you’re going to walk a lot under a blazing sun that day.

5

Day 5: Las Vegas - Williams

(Driving day 2: 466 km)

We have an early breakfast and drive the strip before we take a group photo at the famous “Welcome to Las Vegas” sign. Then we head towards Oatman; An old western village in Mohave, established by two gold miners in 1915. Here we eat lunch. Watch out for donkeys and lawless cowboys on the streets.

On our way, we stop at Hackberry, a small traditional Route 66 station, which is packed with history. We treat ourselves with a cold drink in the shades, before we drive to little Seligman. Seligman is a fun, cozy, and traditional Route 66 city, full of fun photo opportunities. The day ends in Williams where we stay overnight.

5

Day 5: Williams - Grand canyon - Williams

(Driving day 3: 190 km)

This day starts and ends in Williams, but not until we have been through the tour’s perhaps greatest highlight. Welcome to the Grand Canyon!

Right before the actual “entrance” is the helicopter base, which will be the first stop of the day. Those who have booked a helicopter ride get an experience they will never forget. Floating in the air over one of the seven wonders of the world and experiencing this close-up natural phenomenon is absolutely magical. Afterward, we eat lunch before we drive further into the Grand Canyon. 

Note: The helicopter ride must be pre-booked.

7

Day 7: Williams - Gallup

(Driving day 4: 390 km)

This will be a day of desert driving and unique nature experiences. We will first drive to Winslow and stop on the “corner”. Those who are Eagles fans know what “Standing on a corner in Winslow, Arizona” means. Then we drive to Holbrook and into the Navajo and Apache Territories, the Petrified Forest and the Painted Desert. Is it stones or threes? And is the sand painted? We drive through this wonderful nature before we finish the day by driving to Gallup.

8

Day 8: Gallup - Santa Fé

(Driving day 5: 363 km)

We leave the cowboy land and drive into the Indian land. It will be an eventful day where we drive through land that Indians have lived on for centuries. We drive straight to Acoma Sky City which is the sacred city of the Acoma Indians and situated on top of a high “Mesa”.We continue to Albuquerque, where we eat lunch.

Afterward, we drive the small, winding, and fun roads to Madrid. The last stop is Santa Fe, one of the most beautiful cities in the western United States. Santa Fe will be our home for the next two nights. You won’t spend more than a few minutes in Santa Fe’s narrow streets before falling in love with the city.

9

Day 9: Santa Fè

(Fun and explorer day)

We have ridden over half of the distance on our Route 66 adventure and take a day off to recharge the batteries and enjoy more of the wonderful Santa Fe. The city is located high in the mountains; scenic “Sangre de Cristo “, and is rich in Spanish and Native American history and culture. A unique blend that can be seen in the local art and architecture. 

You can relax by the pool, enjoy one of the many art galleries, explore Santa Fe or a guided city tour, or visit one of the town’s micro-breweries. You can buy local art in the local market. Do not forget to try “The Green Chili Stew” which has become a favorite among our guests. Santa Fe’s cuisine is famous.

10

Day 10: Santa Fè - Amarillo

(Driving day 6: 448 km)

It will be a hot driving day in cowboy country, with long flat plains and countrysides. We are riding into America’s largest state; Texas. The first stop is Santa Rosa, before continuing to Tucumcari and visiting “Blue Swallow” (the friendliest motel on R66).

We eat lunch in Tucumcari, before heading out of Texas and into New Mexico, to Adrian, the “MidPoint Route 66 US”. Now we are halfway to Chicago. We’ll have a cup of coffee at the local Midpoint diner before continuing to the famous “Caddilac Ranch” where you can sign a very special artwork.

11

Day 11: Amarillo - Weatherford

(Driving day 7: 307 km)

We say goodbye to Texas and drive into Oklahoma. Oklahoma is the state that has preserved most of the original Route 66. It was in Oklahoma people began to use the term “The Mother Road”. The landscape changes from dry to lush.

We drive through several small towns before we stop in McLean at yet another real Texas steak house. Here it is possible to eat one of the tenderest steaks you ever have tasted. We drive into Oklahoma to Elk City and the National Route 66 Museum, which covers the entire time period from the 1920s to the present. Then we drive to Weatherford, where we will stay at a cozy hotel.

12

Day 12: Weatherford - Claremore

(Driving day 8: 324 km)

We continue our journey along Route 66 in beautiful and lush Oklahoma. The first stop is El Reno before we get to Yukon. Then we go straight to Oklahoma City, where we will have lunch. After we digested Oklahoma City, we continue our Route adventure. We drive to Stroud, where we visit the Rock Café. The journey continues along many small and cozy Route 66 towns and we stop at several to secure holiday memories with our cameras. The next leg goes to Tulsa, where we visit Route 66 Harley Davidson. Then we continue to Claremore, where we will stay for one night.

13

Day 13: Claremore - St. Roberts

(Driving day 9: 381 km)

A new day with a lot of exciting Route 66 driving, through three states; Oklahoma, Kansas, and Missouri. We drive through the “heart” of the United States with many varying experiences and impressions. This is the way people originally drove Route 66.

On our way out of Oklahoma, we continue to drive through small towns before arriving at Baxter Springs. We stop at the well-known “4 Women on the Route” and the Marsh Rainbow Arch Bridge, enjoying the historic vibe. We continue to a traditional Route 66 station; The Gay Parita Sinclair, currently run only by donations and sales of Route 66 effects.

14

Day 14: St. Robert - Springfield

(Driving day 10: 366 km)

The ride from St. Robert to St. Louis runs through the magnificent Ozarks mountain landscape, which is one of the most scenic along Route 66. We continue through breathtaking landscapes and small towns along historic Route 66 before stopping in the idyllic town of Cuba.

The next stop is Stanton and the Jesse James Museum in Meramec Mines, where we have the opportunity to enter the caves where Jesse and his band hid all the stuff they had robbed from their many raids. We drive out of Missouri and there is a lot of real traditional Route 66 driving. Many small, old towns and historic Route 66 sites.

15

Day 15: Springfield - Chicago

(Driving day 11: 325 km)

It will be a new day with fun and historic Route 66 driving. We begin with the old gas station at Odell (which is a good example of an old  24-hour station) and continue along Route 66 to Pontiac. Then we continue to Wilmington and “The Gemini Giant” where we eat lunch. The next stop will be in Joilet, the hometown of the Blues Brothers, where we stop for ice cream. Then we drive straight back to Chicago, where we return our vehicles.

16

Day 16: Chicago - Milwaukee - Chicago

(Fun and explorer day)

We drive to Milwaukee (by minibus), where we get a tour of the very interesting Harley Davidson Museum.It holds the complete history of Harley-Davidson, the first and last bikes, something for every taste, and the possibility to spend most of the day.

We eat a biker lunch at the museum before we drive to a local Harley Davidson dealer (e.g. Woodstock Harley Davidson) so those who want to supplement equipment can do this.

17

Day 17: Chicago

(Fun and explorer day)

Welcome to Chicago “The Windy City”!  

We start our city tour by visiting Willis Tower, the world’s 9th largest building. From the top, you can see into four US states. We continue to explore everything Chicago has to offer, “The Magnificent Mile” (shopping street on Michigan Avenue, Chicago’s “Strip”), the Water Tower, Navy Pier, and Millennium Park (watch out for outdoor concerts). Note: Remember good footwear!

In the evening we visit one of Chicago’s famous blues clubs, Kingston Mines, a very old club with a rich history. Well-known and lesser-known blues artists play continuously from one of two stages. Group transport back to the hotel around midnight.

18

Day 18: Departure Chicago - home travel

We say goodbye to Route 66 and Chicago and travel by bus to the airport before returning home. Thanks for a great ride, good times and sincerely thank you for choosing to travel with JoyRides. We will be happy to see you again as a participant in one of our other tours in the US, South America, Asia, Oceania, or Europe.

Note: Because of the time difference travelers from Europe will arrive home the date/day after departing the US.

Also: This program is a guideline for activities and experiences on the tour. Deviations may occur, but we guarantee that our positive tour leaders will do their utmost to execute the program as described – as far as it is feasible and circumstances allow. We are continually working to improve the program, thus you may experience positive surprises.

Hinnat (USD)

Kuljettaja jaetussa huoneessa:
Alkaen $5 595
Kuljettaja yhden hengen huoneessa:
Alkaen $6 495
Matkustaja jaetussa huoneessa:
Alkaen $3 695
Matkustaja yhden hengen huoneessa:
Alkaen $4 595

Kiertuepäivät

Kiertuekategoriat
Alkamispäivä
Päätymispäivä
Viimeinen määräaika
Status

Kiertuekategoriat:
Route 66 - Westbound Blues
Alkamispäivä:
03.06.2022
Päätymispäivä:
20.06.2022
Viimeinen määräaika:
08.04.2022
Määräaika ylitetty

Kiertuekategoriat:
Route 66 - Westbound
Alkamispäivä:
05.07.2022
Päätymispäivä:
22.07.2022
Viimeinen määräaika:
10.05.2022
Määräaika ylitetty

Kiertuekategoriat:
Route 66 - Westbound
Alkamispäivä:
09.08.2022
Päätymispäivä:
26.08.2022
Viimeinen määräaika:
14.06.2022

Kiertuekategoriat:
Route 66 - Westbound
Alkamispäivä:
06.09.2022
Päätymispäivä:
23.09.2022
Viimeinen määräaika:
12.07.2022

Kiertuekategoriat:
Route 66 - Westbound
Alkamispäivä:
05.05.2023
Päätymispäivä:
22.05.2023
Viimeinen määräaika:
10.03.2023

Kiertuekategoriat:
Route 66 - Westbound
Alkamispäivä:
03.07.2023
Päätymispäivä:
20.07.2023
Viimeinen määräaika:
08.05.2023

Kiertuekategoriat:
Route 66 - Westbound
Alkamispäivä:
02.08.2023
Päätymispäivä:
19.08.2023
Viimeinen määräaika:
07.06.2023

Kiertuekategoriat:
Route 66 - Westbound
Alkamispäivä:
01.09.2023
Päätymispäivä:
18.09.2023
Viimeinen määräaika:
07.07.2023

Kiertuekategoriat:
Route 66 - Westbound
Alkamispäivä:
30.05.2024
Päätymispäivä:
16.06.2024
Viimeinen määräaika:
04.04.2024

Kiertuekategoriat:
Route 66 - Westbound Blues
Alkamispäivä:
01.06.2024
Päätymispäivä:
18.06.2024
Viimeinen määräaika:
06.04.2024

Kiertuekategoriat:
Route 66 - Westbound
Alkamispäivä:
01.07.2024
Päätymispäivä:
18.07.2024
Viimeinen määräaika:
06.05.2024

Kiertuekategoriat:
Route 66 - Westbound
Alkamispäivä:
31.07.2024
Päätymispäivä:
17.08.2024
Viimeinen määräaika:
05.06.2024

Kiertuekategoriat:
Route 66 - Westbound
Alkamispäivä:
30.08.2024
Päätymispäivä:
16.09.2024
Viimeinen määräaika:
05.07.2024


Kiertuekategoriat
Alkamispäivä
Päätymispäivä
Viimeinen määräaika
Status

Kiertuekategoriat:
Route 66 - Eastbound
Alkamispäivä:
21.06.2022
Päätymispäivä:
08.07.2022
Viimeinen määräaika:
26.04.2022
Määräaika ylitetty

Kiertuekategoriat:
Route 66 - Eastbound Campaign
Alkamispäivä:
23.08.2022
Päätymispäivä:
09.09.2022
Viimeinen määräaika:
28.06.2022

Kiertuekategoriat:
Route 66 - Eastbound Campaign
Alkamispäivä:
27.09.2022
Päätymispäivä:
14.10.2022
Viimeinen määräaika:
02.08.2022

Kiertuekategoriat:
Route 66 - Eastbound Campaign
Alkamispäivä:
30.09.2022
Päätymispäivä:
17.10.2022
Viimeinen määräaika:
05.08.2022

Kiertuekategoriat:
Route 66 - Eastbound Campaign
Alkamispäivä:
20.04.2023
Päätymispäivä:
07.05.2023
Viimeinen määräaika:
23.02.2023

Kiertuekategoriat:
Route 66 - Eastbound
Alkamispäivä:
20.05.2023
Päätymispäivä:
06.06.2023
Viimeinen määräaika:
25.03.2023

Kiertuekategoriat:
Route 66 - Eastbound
Alkamispäivä:
18.06.2023
Päätymispäivä:
05.07.2023
Viimeinen määräaika:
23.04.2023

Kiertuekategoriat:
Route 66 - Eastbound
Alkamispäivä:
18.07.2023
Päätymispäivä:
04.08.2023
Viimeinen määräaika:
23.05.2023

Kiertuekategoriat:
Route 66 - Eastbound
Alkamispäivä:
17.08.2023
Päätymispäivä:
03.09.2023
Viimeinen määräaika:
22.06.2023

Kiertuekategoriat:
Route 66 - Eastbound Campaign
Alkamispäivä:
16.09.2023
Päätymispäivä:
03.10.2023
Viimeinen määräaika:
22.07.2023

Kiertuekategoriat:
Route 66 - Eastbound Campaign
Alkamispäivä:
18.04.2024
Päätymispäivä:
05.05.2024
Viimeinen määräaika:
22.02.2024

Kiertuekategoriat:
Route 66 - Eastbound
Alkamispäivä:
18.05.2024
Päätymispäivä:
04.06.2024
Viimeinen määräaika:
23.03.2024

Kiertuekategoriat:
Route 66 - Eastbound
Alkamispäivä:
16.06.2024
Päätymispäivä:
03.07.2024
Viimeinen määräaika:
21.04.2024

Kiertuekategoriat:
Route 66 - Eastbound
Alkamispäivä:
16.07.2024
Päätymispäivä:
02.08.2024
Viimeinen määräaika:
21.05.2024

Kiertuekategoriat:
Route 66 - Eastbound
Alkamispäivä:
15.08.2024
Päätymispäivä:
01.09.2024
Viimeinen määräaika:
20.06.2024

Kiertuekategoriat:
Route 66 - Eastbound Campaign
Alkamispäivä:
14.09.2024
Päätymispäivä:
01.10.2024
Viimeinen määräaika:
20.07.2024