16 päivää
Kesto
2/3
Vaikeus
USA
Paikka
4400 km
Etäisyys

Wild West – The Dream Tour.

Olemme keränneet parhaimmat kohokohdat Yhdysvaltain Wild Westissä. Uskomattomia luontokokemuksia, jännittäviä kaupunkeja, suosittuja nähtävyyksiä ja paljon ajoa legendaarisella Pacific Highway 1 -moottoritiellä.

Tällä 16 päivän matkalla on kaikki; San Diego, Oak Creek Canyon, Sedona, Grand Canyon, Monument Valley, Powell-järvi, Utahin kansallispuistot, Bryce Canyon, Zion, Las Vegas, Death Valley, Yosemite, San Francisco, Los Angeles, Hollywood ja 4400 km upeita moottoripyöräreittejä. Tämä on unelmamatka!

LÄHTÖ / PALAUTUSPAIKKA       Los Angeles/LAX
LÄHTÖAIKA SUOMESTA  Saavu vähintään kaksi tuntia ennen lentoa. 
KIERTOOPAS KIELI     
SISÄLTYY
MP tai autojen vuokraus Lentoliput päälentokentältä
MP polttoaine ja öljy Monikielinen Matkanjohtaja
Seuraaja-auto Pääsylippu kansallispuistoihin
Matkakirja reitin kuvauksella Kuljetus vuokraamolle
Hotelli/motelli +2/3 tähteä Kypärän vuokraus
Kuvia kiertueelta T-paita ja buff
Loss Damage Waiver MC State minimum SLI insurance
EI SISÄLLY
Valinnaiset nähtävyydet
Ruokaa ja juomia
Vakuutusten päivitykset
Kaikki mitä ei ole mainittu yllä olevassa “Sisältyy” -kohdassa

“Me JoyRidesissa uskomme, että hyvät kokemukset ja sosiaalinen yhteisö ovat ainakin yhtä tärkeitä kuin ajaminen. Tavoitteenamme on täyttää matkalaukkua mahdollisimman monilla positiivisilla muistoilla, jotta matkustajat matkusta kotiin isolla hymyllä. Ja ystävien kanssa, joita sinulla ei ollut ennen lähtöä.”

1

Päivä 1: Saapuminen Los Angelesiin

Kun kaikki ovat saapuneet hotelliin ja asettuneet huoneisiinsa, kokoonnumme tervetulotapaamiseen virkistämällä ja esittelemällä kaikkia osallistujia ja oppaita. Ilta on varattu tuntemaan vähän toisiaan ja syömään yhdessä aitolla amerikkalaisella tavalla. Ne, jotka eivät ole  tarpeeksi väsyneitä matkan jälkeen, voivat vierailla hotellin lähellä olevassa paikallisessa baarissa.

2

Päivä 2: Los Angeles - San Diego

(Ajopäivä 1: 212 km)

Aloitamme päivän tietokokouksella Wild West:ista, unelmaretki.

Käymme läpi kaikki käytännön tiedot ja valmistelut moottoripyörän tai auton vuokraamiseksi. Sen jälkeen lähetään hotellista ja lähdemme hakemaan moottoripyöriä. Kiertueelle tilaamasi moottoripyörä on valmis ja kaikki tarvittavat vakuutukset ovat mukana. Kun kaikki ovat valmiita, aloitamme 4400 km: n matkamme. LA katoaa takana ja suunnaamme etelään ainutlaatuisen seikkailun, joka on täynnä historiaa, jännitystä ja seikkailua.Tämä ensimmäinen päivä sisältää jonkin verran kaupunkiajoa, moottoritieajoa ja loistava ajomatka legendaarisella Pacific Coast Highway1, kohti San Diegoa. Aloitamme hiljaa ja sopeutumme “Kalifornian ajotyyliin” ja lämpötilaan. Noin 30 minuutin kuluttua teemme ensimmäisen pysähdyksen Long Beachillä, jossa suoritamme henkilökohtaisten tarvikkeiden ja kuljettajien turvallisuustarkastuksen ennen kuin aloitamme matkaa.

Meillä on hyvä lounas Ruby’s Diner:issa, Laguna Beach:illä.Täältä saat kunnon vanhanaikaisen pirtelön, jota suositellaan! Sitten ajamme suoraan San Diegoon,  historiallinen vanha kaupunkii, jossa kuitatan sisään hotelliin. Vietämme loppupäivän jonkin verran siitä, mitä tämä fantastinen kaupunki  voi tarjoa: USS Midway, Maritime Museo, Little Italy ja Old Town.

3

Päivä 3: San Diego - Blythe

(Ajopäivä 2: 362 km)

Jätämme kauniin San Diegoon, paljon ajamista varten fantastisilla moottoripyöräreittilä, kuten historiallisella Route 66, 98 ja vanhalla Highway 80. Tiet mutkittelee upeiden maisemien läpi, joten pidä kamerasi valmina! Suurimman osan päivästä ajamme Meksikoon rajaa pitkin, jota Amerikan rajapoliisi kovasti vartioi.

Meillä on meksikolainen lounas suositussa paikallisessa ”Diner:issa”, Calexicossa. Jälkeenpäin jatkamme koilliseen ”Imperial Sand Dunes:in” läpi, joka on hyvin erityinen kokemus. Se on kuin ajaminen läpi hiekka aavikon, jolla on hiekkadyynejä tien molemmilla puolilla ja joka takaa ainutlaatuisen kokemuksen. Pysäytämme paikallisessa liikkeessä keskellä “aavikkoa” ennen kuin jatkamme kohti Blythe. Illalla vierailemme paikallisessa “Steakhouse:issa“.

4

Päivä 4: Blythe - Sedona

(Ajopäivä 3: 386 km)

Päivän ensimmäinen osa on reitti Oak Creek Canyonille ja Sedonaan. Aloitamme ajamalla preeriamaiseman läpi, kunnes saavutamme Pleasant Lake ja Oak Creek Canyon:in. Ennen kuin pääset tälle upealle luonnonsuojelualueelle, lounastamme aitoon

“cowboy-ravintolassa”. Seuraava pysäkki on Camp Verde ja Montezuma Castle National Monument:issa sekä Sinagua-intialaisten rakentamat hyvin säilyneet muinaiset kivitalot. Tämä 20 huoneen huoneisto vie meidät 800 vuotta taaksepäin kulttuuriin, joka on yllättävän samanlainen kuin meidän oma.Jatkamme Oak Creek Canyoniin upeita luontoelämyksiä ja kivimuodostelmia varten.

Voit tunnistaa tämän luonnollisen paratiisin monista täällä kuvattuista kuuluisista cowboy-elokuvista. Oak Creek Canyon on toiseksi suosituin turistikohde Arizonassa Grand Canyonin jälkeen. Päivän viimeinen pysäkki on Sedona, joka sijaitsee keskellä Oak Creek Canyonia ja on ainutlaatuinen intianiikylä, jonka dramaattiset maisemat on kuin otettu toisesta maailmasta. Sedona tunnetaan henkisestä energiastaan ja kukoistavasta kulttuurimaisemastaan.

5

Päivä 5: Sedona - Tuba City

(Ajopäivä 4: 306 km)

Tämä on kiertueen kohokohta monille, tervetuloa Grand Canyoniin! Aloitamme päivän matka kauniilla moottoripyörätiellä matkallamme ulos Oak Creek Canyonista, ohittaen Flaggstaffin, ennen kuin jatkamme kauniin ja rehevän luonnon läpi. Grand Canyonin “isäänkäynnin alueen” ulkopuolella on helikopteritukikohtaa. Heillä, jotka ovat ennakkovaraneet helikopterikiertomatkoja, on kokemusta, jota he eivät koskaan unohda. Ilmassa kelluvuus yhden maailman seitsemästä ihmeestä on ehdottoman maagista ja kokea tämän luonnonilmiön läheltä on maagista. Erittäin suositeltavaa!

Huomio: Helikopterikierros on varattava ennakkoon. Helikopteriseikkailun jälkeen ajamme lyhyen matkan seikkailukeskukseen, jossa näemme maailman katsotuimman I max-elokuvan. Elokuvan katselu tuntuu melkein siltä kuin se olisi Grand Canyonin sisällä. Jälkeenpäin syömme lounasta ja sitten ajamme itse Grand Canyoniin, jossa pidämme hyvää aikaa. Saatuaan lumoamaan nämä upeat vaikutelmat, suoritamme kurssin toiselle tunnetulle luonnonilmiölle, Monument Valley.

6

Päivä 6: Tuba City - Hanksville

(Ajopäivä 5: 398 km)

Aloitamme päivämme ajamalla Monument Valley:n, joka on yksi maailman eniten kuvatetuista luonnonilmiöistä. Monument Valley:a ei voida näyttää kuvalla, se on koettava.

Läheltä koemme klassisen Villin Lännen maiseman hiekkakivillä ja kallioilla. Kaikella on punainen sävy ja sitä on kaunis katsoa. Vasta Monument Valley alueella ymmärrät kuinka paljon tämä alue on vaikuttanut näkemykseesi Villistä Lännestä. Samanlaisia luonnon-ympäristöjä löytyy muualta, tosin ei niin täydellisiltä kuin täällä. Kun ajamme näiden majesteettisten kivimuodostelmien läpi, olemme keskellä Navajo-Intiaanien reservaatissa. joten voit kutsua hengellistä ja henkistä itsesi.

Jatkamme Mexican Hat:in, joka on toinen luonnollinen ilmiö. Onko se sombrero vai kallionmuodostelma? Suuntaamme sitten pohjoiseen, Lake Powell:in ja Utahin kansallispuistoille. Tämä on ajomatka, jota et koskaan unohda. Meitä ympäröivät fantastiset kalliomuodostumat ja meillä on kolmiulotteinen korkeusperspektiivi. Ajamme koko päivän läpi poikkeuksellisen kauniita ja upeita maisemia kauniilla moottoripyöräreiteillä.Tämä on kiertueen ehdoton kohokohta! Tänä päivänä ajamme Goosenecks State Park:in, Natural Bridges National Monumentin, Glen Canyonin, Lake Powell, Goblin Valley ja Horseshoe Canyonin läpi. Nauti!

7

Päivä 7: Hanksville - Kanab

(Ajopäivä 6: 397 km)

Jatkamme fantastista kiertueemme Utahin kautta. Kansallispuistot rinnastuvat kuin helmibändi; Goblin Canyon, Capitol Reef, Thousand Lake ja Otter Creek State Park. Parasta on ajaa Escalante Stairwayn nousuja ja alamäkiä. Uskomme, että hymysi on yhtä tahmea koko päivän!

Yksi kiertueen kohokohdista ovat Bryce Canyon:in maagiset kivimuodostelmat, joka on vaikea kuvailla. Kokemus, joka on Grand Canyonin mukainen! Jatkamme Dixie National Forest:in kautta toiseen suureen kansallispuistoon, Zion:in.

Sen lisäksi, että teillä on nähtävissä joitain maailman hienoimmista kivimuodostelmista, tiet kääntyvät erityisesti kautta “the Switchbacks of Zion”. Yosemite ja Grand Canyon:in kanssa, Zion herättää esteettistä luonnetta. Vietämme yön ja syömme illallista näissä upeissa kivimuodostelmissa, ja tullee varmasti erityisen kaunis ilta.

8

Päivä 8: Kanab - Las Vegas

(Ajopäivä 7: 255 km)

Siionista ajamme ihanilla pienillä teillä suoraan neonvalaistujen pelien keitaaseen, Las Vegasiin. Tulumme kaupunkiin lounaalle, pysäköimme moottoripyörät ja vietämme loppupäivän Las Vegasissa. Illalla voit tutustua “kaupunkiin, joka ei koskaan nuku” yksin, pitää hienoa iltaa! Nyt olemme yhdessä maailman kuuluisimmista kaupungeista, synnin kaupungista. Kaupungissa on kaikkea, upeita rakennuksia, ainutlaatuisia näyttelyitä, loputtomia kasinoita ja kaikenlaista viihdettä.Vegas ei ole koskaan tylsää. Se on kävelymatkan päässä useimmista nähtävyyksistä. Suosittelemme retkiä Caesars Palace, Bellagio, MGM, Stardust, Treasure Island, Venetsia, Mirage, Wyatt ja Fashion Show Mall yli 200 kaupan kautta.

Miragessa voit seurata tulivuorenpurkausta 15 minuutin välein illalla. Sitten koko paikka muuttuu paloesitykseksi! Kuuluisan vesiesityksen näkeminen Bellagion ulkopuolella on myös muisto elämästä!

9

Päivä 9: Las Vegas - Lone Pine

(Ajopäivä 8: 401 km)

Ajamme länteen Las Vegasista, josta tie vie meidät Death Valley:n, planeetan kuumimpaan kohtaan ekvaattorin ulkopuolella. Täällä melkein ei ole varjoa ja lämpö on äärimmäistä, joka tapauksessa luonto on erittäin jännittävä. Meillä on varhainen lounas Death Valley:n keskellä ja sen jälkeen jatkamme sarjaa käämityksellisiä teitä ja olemme yli 30 metriä merenpinnan alapuolella. Sitten jatkamme länteen ja ajamme pitkin Sequoia National Park ja Lone Pineen asti, jossa vietämme yön.

10

Päivä 10: Lone Pine - Mariposa

(Ajopäivä 9: 386 km)

Aloitamme päivämme ajamalla Lake Crawley:le ja kohti Mammoth Lakes, jotka tunnetaan maastopyöräilystä kesällä ja hiihtämisestä talvella. Jatkamme pohjoiseen tuntemattomampaan Tioga Passiin. Täällä ajamme graniittivuorien läpi ja mutkittelevilla moottoripyöräteillä.

Tämä on vaativin reitti ja vaatii jonkin verran keskittymistä, kunnes lähestymme “The mother of all national parks” – Yosemite. Yosemite aukeaa edessämme huimaavilla korkeuksillaan. Kun olet täällä, huomaat, että kaunis, villi ja rikas luonto leviää ympärilläsi. Päivän lopussa ajamme pieneen viihtyisään vuorikylään Yosemitessa.

11

Päivä 11: Mariposa - San Francisco

(Ajopäivä 10: 356 km)

Aloitamme päivän ajamalla ulos Yosemiten kansallispuistosta. Ajoa jatketaan käämillä teillä ja olemme varmoja siitä että istut isolla hymyllä koko päivän! Kun olemme poistuneet Yosemitistä, jatkamme länteen kohti Sausolitoa ja Golden Gate siltaa, jossa vietämme aikaa nauttiaksesi näkymistä sillalle ja kauniille San Franciscolle. Sitten ylitämme sillan San Franciscoon, missä asumme lähellä Embarcaderoa ja kaikki nähtävyykset.

12

Päivä 12: San Francisco

(Lepopäivä)

Kun heräät San Franciscossa, saatat ymmärtää miksi Frank Sinatra menetti sydämensä täällä. Tämä kaupunki on funky, individualistinen ja yllättävän pieni paikka ja taatusti olevan Amerikan  liberaalimpi kaupunki. San Franciscolla on todella eurooppalainen tunnelma ja siellä on paljon enemmän nähtävyyksiä kuin mitä on mahdollista kokea lyhyen vierailun aikana täällä. Yritä saada käynti Fisherman’s Wharfiin kiertelemällä pieniä kauppoja ja katukahviloita, jotka tunnetaan joitain maailman parhaista kala ja äyriäisruokia.

Voit vapaasti hypätä yhdelle kaupungin kuuluisista “Cable Cars” (raitiovaunut), joka on liikkuva maamerkki ja kaupungin sydän. Muita vaihtoehtoja ovat Alcatrazin vankilasaari (tulisi varata etukäteen), satamaristeilyt, China Town ja Lombard Street (yksi Amerikan  kiertävimmistä kaduista). Haluttajat voivat myös käydä matkalla Napan Valley:n ja maistella alueen viinejä.

13

Päivä 13: San Francisco - Monterey

(Ajopäivä 11: 192 km/120 miles)

Valmistaudu loistavaan ajokokemukseen! Matkalla Montereyn ajamme pitkin legendaarista Pacific Coast Highway 1, pitkin länsirannikkoa ja koemme yhden maailman upeimmista moottoripyöräreiteistä. Upeat näkymät luoliin ja kivimuodostelmiin tien varrella, missä on paljon mahdollisuuksia ottaa kauniita kuvia.

Pysähdymme varhaiseen lounaaseen, sitten suoraan Montereyn, jossa sijaitsee maailmankuulu Laguna Seca Automobile (kuuluisa moottoripyörärata). Kun saavutamme tähän mahtavaan rannikkokaupunkiin, vietämme iltapäivän vaeltelemalla Cannery Rowa pitkin, joka on täynnä hienoja hotelleja, kauppoja ja ravintoloita. Yritä todella saada kiinni yhdestä kaupungin monista nähtävyyksistä, jossa on runsaasti erilaisia rantaaktiviteetteja.

14

Päivä 14: Monterey - Solvang

(Ajopäivä 12: 339 km/210 miles)

Sanomme sen uudelleen, ja on vaikea uskoa että luonto voi olla kauniimpi, mutta päivän etappi on vain henkeäsalpaava. Tänään seuraamme tunnustettua Pacific Highway 1  Pismo Beachille, vasemmalla puolella Big Sur -vuoret ja oikealla Tyynimeri. Ensimmäinen pysäkki on Carmelissa, jossa kuuluisa näyttelijä Clint eastwood oli pormestari. Jatkaessamme tunnet lämpimän Kalifornian auringon sekoittuneen suolaisen merituulen kanssa iholle ajaessamme Big Surin ohi.

Se on muutaman mailin päässä upeista näkymistä ja kauniista muodostelmista, joissa Santa Lucian vuoret ovat Tyynen valtameren edessä ja siten kauneimpien luoja on Kalifornian aurinkorannikolla. Voit nauttia kauniista lämpimästä tuulesta koko päivän, joka päättyy upeaan auringonlaskuun. Ajamme läpi Pismo Beachin merenrantakohteen “tanskalaiseen” kaupunkiin Solvangiin (sisarkaupunki Aarhus), jossa asumme tanskalaisessa majatalossa, syömme tanskalaisessa ravintolassa ja syömme aamiaista tanskalaisessa leipomossa. Menemme jopa leipomoon ja tervehdimme itse leipuria.

15

Päivä 15: Solvang - Los Angeles

(Ajopäivä 13: 238 km/148 miles)

Kiitämme vierailusta Solvangissa ja jatkamme upeaa matkaa Etelä-Kaliforniaan, joka sijaitsee Beachboysin, Hollywoodin ja yhden kauneimmista osista koko maassa.

Pysähdymme lounaalle Santa Barbaralla, jota monien mielestä kutsutaan Amerikan Rivieralle johtuen samanlaisesta ilmastosta ja maantieteestä kuin Ranskan ja Italian Rivieralla. Tutustu kaupungin katuihin, jotka ovat täynnä palmuja tai nauti kauniista näkymistä. Santa Barbarasta risteilemme Tyynenmeren rannikon moottoritieltä 1 Los Angelesiin. Palautamme moottoripyörät, poistamme saappaat ja korvaamme varusteet kevyillä kesävaatteilla. Vietämme iltapäivän lähellä hotellia. Täällä syömme yhdessä myös jäähyväiset illallista ja olemme valmiita kotimatkalle.

16

Päivä 16: Lähtö Los Angelesista

Sanoimme hyvästi Amerikan Wild Westista ja matkustamme kotiin. Lähtö yhteisellä bussilla lentokentälle. Kiitos fantastisesta kiertueesta, upeasta joukosta ja sydämellinen kiitos, että valitsit matkustaa JoyRides Toursin kanssa. Mukava matka kotiin ja me toivoisimme nähdä teidät taas toisella kiertueellamme Amerikassa, Etelä-Amerikassa, Aasiassa, Oseaniassa tai Euroopassa.

Huom:
Aikaeron takia Euroopasta saapuvat matkustajat saapuvat kotiin päivämäärä / päivä Yhdysvaltain lähdön jälkeen.

Myös: Tämä ohjelma tarjoaa ohjeita aktiviteetteille ja kokemuksiin, joihin saatat olla mukana kiertueen aikana. Poikkeamia voi esiintyä, mutta takaamme, että ammattitaitoiset oppaat tekevät parhaansa suorittaaksesi koko ohjelman kuvatulla tavalla. Tämä niin pitkälle kuin mahdollista ja olosuhteisiin, joihin voimme vaikuttaa. Pyrimme jatkuvasti parantamaan ohjelmaa, joten voit saada positiivisia yllätyksiä.

Hinnat (USD)

KULJETTAJA jaetussa huoneessa:
Alkaen $5 595
KULJETTAJA yhden hengen huoneessa:
Alkaen $6 545
MATKUSTAJA jaetussa huoneessa:
Alkaen $3 695
MATKUSTAJA yhden hengen huoneessa:
Alkaen $4 645

Kiertuepäivät

Kiertuekategoriat
Alkamispäivä
Päätymispäivä
Viimeinen määräaika
Status

Kiertuekategoriat:
Wild West - The Dream tour
Alkamispäivä:
11.06.2022
Päätymispäivä:
26.06.2022
Viimeinen määräaika:
12.05.2022
Määräaika ylitetty

Kiertuekategoriat:
Wild West - The Dream tour
Alkamispäivä:
13.07.2022
Päätymispäivä:
28.07.2022
Viimeinen määräaika:
13.06.2022

Kiertuekategoriat:
Wild West - NMCU 2022
Alkamispäivä:
15.09.2022
Päätymispäivä:
30.09.2022
Viimeinen määräaika:
23.06.2022

Kiertuekategoriat:
Wild West - The Dream tour
Alkamispäivä:
14.08.2022
Päätymispäivä:
29.08.2022
Viimeinen määräaika:
15.07.2022

Kiertuekategoriat:
Wild West - The Dream tour
Alkamispäivä:
30.08.2022
Päätymispäivä:
14.09.2022
Viimeinen määräaika:
31.07.2022

Kiertuekategoriat:
Wild West - The Dream tour
Alkamispäivä:
02.10.2022
Päätymispäivä:
17.10.2022
Viimeinen määräaika:
02.09.2022

Kiertuekategoriat:
Wild West - kampanja
Alkamispäivä:
09.05.2023
Päätymispäivä:
24.05.2023
Viimeinen määräaika:
09.04.2023

Kiertuekategoriat:
Wild West - The Dream tour
Alkamispäivä:
10.06.2023
Päätymispäivä:
25.06.2023
Viimeinen määräaika:
11.05.2023

Kiertuekategoriat:
Wild West - The Dream tour
Alkamispäivä:
12.07.2023
Päätymispäivä:
27.07.2023
Viimeinen määräaika:
12.06.2023

Kiertuekategoriat:
Wild West - The Dream tour
Alkamispäivä:
13.08.2023
Päätymispäivä:
28.08.2023
Viimeinen määräaika:
14.07.2023

Kiertuekategoriat:
Wild West - The Dream tour
Alkamispäivä:
29.08.2023
Päätymispäivä:
13.09.2023
Viimeinen määräaika:
30.07.2023

Kiertuekategoriat:
Wild West - The Dream tour
Alkamispäivä:
14.09.2023
Päätymispäivä:
29.09.2023
Viimeinen määräaika:
15.08.2023

Kiertuekategoriat:
Wild West - kampanja
Alkamispäivä:
07.05.2024
Päätymispäivä:
22.05.2024
Viimeinen määräaika:
07.04.2024

Kiertuekategoriat:
Wild West - The Dream tour
Alkamispäivä:
08.06.2024
Päätymispäivä:
23.06.2024
Viimeinen määräaika:
09.05.2024

Kiertuekategoriat:
Wild West - The Dream tour
Alkamispäivä:
10.07.2024
Päätymispäivä:
25.07.2024
Viimeinen määräaika:
10.06.2024

Kiertuekategoriat:
Wild West - The Dream tour
Alkamispäivä:
11.08.2024
Päätymispäivä:
26.08.2024
Viimeinen määräaika:
12.07.2024

Kiertuekategoriat:
Wild West - The Dream tour
Alkamispäivä:
28.08.2024
Päätymispäivä:
12.09.2024
Viimeinen määräaika:
29.07.2024

Kiertuekategoriat:
Wild West - The Dream tour
Alkamispäivä:
12.09.2024
Päätymispäivä:
27.09.2024
Viimeinen määräaika:
13.08.2024